... Skip to main content

Bli en Fremjer!

Fremje ser etter nye kolleger!

Ledige stillinger

Hos Fremje mener vi at man kan bli god på mye, men aldri best på alt. Derfor har vi rendyrket vår ekspertise innen VVS, energi og slokkeanlegg for å kunne tilby det beste til våre kunder. Hvis du deler vår visjon om å hjelpe og bistå gjennom kvalitet og ekspertise, kan dette være den rette muligheten for deg.

Leder termisk energi

Som leder for termisk energi vil du få det faglige ansvart for forretningsområdet termiske energisystemer samt at du skal gi støtte til selskapets rådgivere innenfor fagområdet.

Du vil få ansvaret for markedsarbeid inkludert tilbudsarbeid for forretningsområdet. I tillegg vil en vesentlig del av dine arbeidsoppgaver være som rådgiver med fokus på tidligfase, energiberegninger, systemdesign og klimagassberegninger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Jon Steen, AWN Executive Search, tlf: +47 932 92 400, [email protected]

Les mer om stillingen og send søknad

Hvem søker vi?

Vi søker etter en person som har:

 • Sivilingeniør/ingeniør –VVS, energi
 • Erfaring som rådgivende ingeniør helst i kombinasjon med erfaring fra entreprenørvirksomhet
 • Kjennskap til bransjespesifikk software – IDA ICE, SIMIEN

Som person er du analytisk, handlekraftig og gjennomføringssterk. Fremje legger vekt på teamarbeid og trivsel og vi forventer at du både har lidenskap for faget og interesse for dine kollegaer. Skal du trives i rollen må du både være uredd og en god lagspiller.

Rådgivende ingeniør

Fremje søker en dedikert og dyktig rådgivende ingeniør innen VVS og/eller sprinkler. Arbeidssted vil være på et av våre kontorer i Drammen, Stavanger eller Moelv.

Hos Fremje mener vi at man kan bli god på mye, men aldri best på alt. Derfor har vi rendyrket vår ekspertise innen VVS, energi og slokkeanlegg for å kunne tilby det beste til våre kunder. Hvis du deler vår visjon om å hjelpe og bistå gjennom kvalitet og ekspertise, kan dette være den rette muligheten for deg.

Spørsmål om stillingen rettes til Kim-André Kristiansen, [email protected]
tlf: 930 54 699

Send søknad

Hva innebærer jobben?

Som rådgivende ingeniør innen VVS og/eller sprinkler vil din rolle i Fremje omfatte et mangfold av spennende oppgaver. Du vil være ansvarlig for rådgivning, planlegging, prosjektering og oppfølging av VVS- og/eller sprinklersystemer i ulike prosjekter. Dette innebærer å utvikle tekniske løsninger som oppfyller kundens krav og myndighetskrav, samtidig som du sikrer energieffektivitet og bærekraftige løsninger.

Kontinuerlig utvikling av arbeidsmetodikk og prosesser er viktig for Fremje. De ansatte må være opptatt av å bidra til dette.  Du vil samarbeide med andre i teamet, og bidra til å sikre at våre prosjekter leveres i henhold til høyeste standarder for kvalitet og miljøhensyn. Din rolle som rådgivende ingeniør vil gi deg muligheten til å utforske og implementere innovative løsninger i et utfordrende og dynamisk miljø.

Slik er det å jobbe i Fremje

Fremje er et ungt selskap med en flat struktur og en gründerånd som gjennomsyrer alt vi gjør. Her får du ikke bare en jobb, men muligheten til å forme din egen arbeidshverdag og selskapets videre utvikling. Vi legger stor vekt på både faglig og personlig vekst, og deler alle en lidenskap for vårt fagfelt.

Vi tilbyr

 • Et engasjerende, kreativt og utviklende miljø: Vi oppmuntrer til kreativitet og personlig vekst.
 • Stort fokus på faglig og personlig utvikling: Vi investerer i dine ferdigheter og kunnskaper for å hjelpe deg nå ditt fulle potensiale.
 • Mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag: Vi gir deg autonomi og tillit til å påvirke din rolle.
 • Sosialt miljø: Vi legger vekt på teamarbeid og trivsel. Jobb med kolleger som deler din lidenskap for faget.
 • Betingelser du vil være fornøyd med: Vi tilbyr attraktive lønnsvilkår og fordeler som anerkjenner din innsats.
 • Treningsmuligheter: Vi bryr oss om ditt velvære og tilbyr treningsmuligheter som Fremje naturligvis dekker.
 • Fleksible arbeidsordninger: Vi forstår viktigheten av balanse mellom arbeid og privatliv.

Hvem ser vi etter?

Vi legger vekt på personlige egenskaper som kreativitet, engasjement, nysgjerrighet og en lettbeint tilnærming til utfordringer. Kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig, er viktig for effektivt samarbeid. Hos oss får du muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag, nyte et engasjerende arbeidsmiljø, og fokusere på både faglig og personlig utvikling.

 • Kreativ: Vi verdsetter innovative og kreative løsninger som gir våre prosjekter en konkurransefordel.
 • Engasjert: Å være lidenskapelig opptatt av faget og prosjektene er nøkkelen til suksess hos oss.
 • Nysgjerrig: Å være nysgjerrig og åpent sinn er viktig for kontinuerlig læring og vekst.
 • Lettbeint: Vi setter pris på en uformell, vennlig tilnærming til utfordringer og samarbeid.
 • Gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig: Kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket samarbeid, og gode ferdigheter i norsk er viktig.

Har du spørsmål om ledige stillinger i Fremje?

Kontakt meg for en uforpliktende prat.

Kim-André Kristiansen
Daglig leder/Rådgiver
[email protected]
tlf: 930 54 699